Rólunk

Kényelem és praktikusság

Kiindulópontunk a kényelem, a praktikus tárolás, valamint az esztétika ötvözésének, harmóniájának megvalósítása volt. Állattartóként számos alkalommal találkoztunk már olyan nehézségekkel kutya/macskafelszerelések vásárlását illetően, melyek a tisztíthatóságot, vagy a tartós minőséget megkérdőjelezték.

Ami a Dollát motiválta

Igyekeztünk kompromisszummentes megoldást találni a hétköznapokat megnehezítő problémákra, így megalkottuk kézzel készített, többfunkciós kialakítású bútorainkat. Állatbarát szövetekkel bevont masszív favázból készült termékeinkről könnyedén eltávolíthatjuk a szennyeződéseket, emellett a modern színvilágú paletta miatt a dizájnról sem kell lemondanunk otthonunkban.

Ne kössön kompromisszumot!

A felső ülőfelület alatt található tároló rekeszeknek köszönhetően többé nem kell bosszankodnunk a játékok, felszerelések elhelyezése, rendszerezése miatt, hiszen mindent egy helyen megtalálhatunk. A megjelenés számunkra elengedhetetlen, ezért a formák, a színek, az anyagok napjaink trendjeit követve kerülnek kivitelezésre.

Egyedi design

Szeretnénk egyedi igényeknek is eleget tenni a méretek, anyagok tekintetében, ennek értelmében különleges arculat kereslete esetén is várjuk megkereséseteket!