Oldal kiválasztása

Dolla

Kisállat bútor

Az ötlet

Kiindulási pontunk az esztétikus megjelenés iránti elhivatottságunk, valamint az állatok iránt érzett végtelen szeretetünk volt. Szerettünk volna olyan bútordarabokkal, többek között “kutyapuffokkal” és kutyafekhelyekkel kedveskedni potenciális Vásárlóink számára, amelyek nem kötelezik a Gazdit megalkuvásra, választásra a kényelem és a design között. 

Állatbarát szövetek

Minden Gazdi tisztában van azzal, hogy mit jelent a véget nem érő takarítás kedvenceink után. Legyen szó bútorhuzatról, vagy bármely kényes anyagból készült fekhelyről, néhány óvatlan pillanat alatt katasztrofális károkat okozhat pár piszkos tappancs.

Állatbarát szöveteink  abszolút előnye a könnyen tisztíthatóság, melynek köszönhetően a szennyeződéseket egyszerűen letörölhetjük a felületekről!

Tárolás

Fontos kritérium volt a bútorok megalkotásánál a többfunkciós megoldások életre hívása. A tárolórésszel ellátott termékeink praktikus lehetőséget kínálnak arra, hogy pl. állataink felszereléseit rendezetten, “elrejtve” tároljuk. Állandó kellemetlenséget okozhat a sokadik láb alá guruló labda, a szanaszét hordott játékok, vagy az alapfelszerelések megfelelő helyének hiánya. Erre kínál megoldást valamennyi, a terméklistánkon található bútorunk. 

Változatos színek, és stílusok

Termékkínálatunk folyamatosan bővül, válogasson legújabb termékeink között.